Dave Roelvink is gestopt met alcohol drinken

Dave Roelvink is gestopt met alcohol drinken

Dave Roelvink is gestopt met alcohol drinken Dave Roelvink gaat tegenwoordig als nuchtere jongen door het leven. In bovenstaande video onthult de realityster dat hij al drie maanden is gestopt met alcohol drinken, en dat bevalt hem goed. De combinatie van werken als dj en meefeesten bleek geen succes, vandaar dat hij zijn leven heeft gebeterd. Dave Roelvink geschokt door nieuw seksspeeltje Bekijk deze video » Dave Roelvink krijgt klap van visboer in De Roelvinkjes passen op de winkel Bekijk deze video »
Entertainment

Dave Roelvink gaat tegenwoordig als nuchtere jongen door het leven. In bovenstaande video onthult de realityster dat hij al drie maanden is gestopt met alcohol drinken, en dat bevalt hem goed. De combinatie van werken als dj en meefeesten bleek geen succes, vandaar dat hij zijn leven heeft gebeterd.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Dave Roelvink is gestopt met alcohol drinken of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: alcohol, gestopt, video, dave roelvink, drinken, realityster

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.