North Sea Jazz 2019 van start met optreden van Anita Baker

North Sea Jazz 2019 van start met optreden van Anita Baker

North Sea Jazz 2019 van start met optreden van Anita Baker North Sea Jazz is vrijdag van start gegaan en zoals elk jaar komen hier veel muziekfans op af. De 44ste editie van festival Ahoy Rotterdam is begonnen met onder meer een optreden van Anita Baker. Van Juanes tot TotoIn bovenstaande video is te zien hoe Baker op het podium van NSJ staat. Ook de komende twee dagen is het festival dat in het teken staat van jazz en soul nog in Rotterdam. Dit jaar staan sterren als Juanes, Jamie Cullum, Macy Gray, Gladys Knight en Toto op het podium. North Sea Jazz 2019 is op zaterdag 13 en zondag 14 juli om 22.40 uur te zien op NPO 2. The Opposites maken comeback op Appelsap Bekijk deze video » Eerste beelden nieuwe documentaire Lekker Met Merol Bekijk deze video » Burt Bacharach live op North Sea Jazz: Do you know the way to San Jose Bekijk deze video »
Muziek :

North Sea Jazz is vrijdag van start gegaan en zoals elk jaar komen hier veel muziekfans op af. De 44ste editie van festival Ahoy Rotterdam is begonnen met onder meer een optreden van Anita Baker.

Van Juanes tot Toto
In bovenstaande video is te zien hoe Baker op het podium van NSJ staat. Ook de komende twee dagen is het festival dat in het teken staat van jazz en soul nog in Rotterdam. Dit jaar staan sterren als Juanes, Jamie Cullum, Macy Gray, Gladys Knight en Toto op het podium.

North Sea Jazz 2019 is op zaterdag 13 en zondag 14 juli om 22.40 uur te zien op NPO 2.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op North Sea Jazz 2019 van start met optreden van Anita Baker of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: rotterdam, ahoy, jamie cullum, festival, north sea jazz, jazz, soul, npo, sterren, zondag, podium, toto, video, optreden, start, baker, ahoy rotterdam, npo 2


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV