Max Verstappen blikt vooruit op GP Groot-Brittannië

Max Verstappen blikt vooruit op GP Groot-Brittannië

Max Verstappen blikt vooruit op GP Groot-Brittannië Formule 1: Reactie Max Verstappen na 4e plek in kwalificatie in GP Groot-Brittannië Bekijk deze video » Max Verstappen is dit weekend te aanschouwen op het circuit van Silverstone, voor de GP van Groot-Brittannië. Bij blikt vooruit bij Ziggo Sport: "Over het algemeen is Mercedes hier enorm sterk. Het is echt hun circuit dus het zal lastig zijn om hier te winnen. Maar hopelijk kunnen we meevechten voor het podium", aldus de coureur. Bekijk het hele interview hierboven. De Formule 1 GP van Groot-Brittannië 2019 is zondag 14 juli om 15.10 uur te zien op Ziggo Sport, Ziggo Sport Select en RTL Duitsland. De samenvatting van de Formule 1-race is na afloop te zien op Gids.tv. Lees en bekijk hier alles van de Formule 1. Bekijk ook Jan Lammers genoot van overwinning Max Verstappen: "Absoluut waanzinnig" Bekijk deze video » Beelden crash Grosjean tijdens vrije training GP van Groot-Brittannië Bekijk deze video » Samenvatting vrije training 1 Formule 1 GP van Groot-Brittannië Bekijk deze video »
TV :
Max Verstappen blikt vooruit op GP Groot-Brittannië

Max Verstappen is dit weekend te aanschouwen op het circuit van Silverstone, voor de GP van Groot-Brittannië. Bij blikt vooruit bij Ziggo Sport: "Over het algemeen is Mercedes hier enorm sterk. Het is echt hun circuit dus het zal lastig zijn om hier te winnen. Maar hopelijk kunnen we meevechten voor het podium", aldus de coureur. Bekijk het hele interview hierboven.

De Formule 1 GP van Groot-Brittannië 2019 is zondag 14 juli om 15.10 uur te zien op Ziggo Sport, Ziggo Sport Select en RTL Duitsland. De samenvatting van de Formule 1-race is na afloop te zien op Gids.tv. Lees en bekijk hier alles van de Formule 1.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Max Verstappen blikt vooruit op GP Groot-Brittannië of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV