"Het probleem met IS-kinderen verdwijnt niet vanzelf door ze daar te laten"

"Het probleem met IS-kinderen verdwijnt niet vanzelf door ze daar te laten"

"Het probleem met IS-kinderen verdwijnt niet vanzelf door ze daar te laten" Stijn Sieckelinck, expert op het gebied van jeugd-radicalisering, spreekt bij Nieuwsuur over de risico's van de IS-kinderen als zij naar Nederland komen. "Het probleem verdwijnt niet vanzelf door mensen daar te laten. Het is in onze eigen belang om juist gecontroleerd die mensen terug te halen." Bekijk het hele fragment hierboven. Nieuwsuur is elke werkdag om 22.00 uur te zien op NPO 2. Je kunt elke aflevering van Nieuwsuur terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Nieuwsuur spreekt mogelijk verantwoordelijke commandant MH17-ramp aan Bekijk deze video » Nieuwsuur bespreekt fantastische nieuwe documentaire Apollo 11 Bekijk deze video »
TV :
"Het probleem met IS-kinderen verdwijnt niet vanzelf door ze daar te laten"

Stijn Sieckelinck, expert op het gebied van jeugd-radicalisering, spreekt bij Nieuwsuur over de risico's van de IS-kinderen als zij naar Nederland komen. "Het probleem verdwijnt niet vanzelf door mensen daar te laten. Het is in onze eigen belang om juist gecontroleerd die mensen terug te halen." Bekijk het hele fragment hierboven.

Nieuwsuur is elke werkdag om 22.00 uur te zien op NPO 2. Je kunt elke aflevering van Nieuwsuur terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op "Het probleem met IS-kinderen verdwijnt niet vanzelf door ze daar te laten" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV