Serena Williams: "De dag dat ik stop met vechten lig ik in mijn graf"

Serena Williams: "De dag dat ik stop met vechten lig ik in mijn graf"

<em>Serena Williams</em>: &quot;De dag dat ik stop met vechten lig ik in mijn graf&quot; Oud-tennisster Billie Jean King vroeg zich onlangs hardop af of Serena Williams niet moet stoppen zich als een beroemdheid te gedragen en haar strijd voor gelijkheid even stil zou moeten leggen. In plaats daarvan zou ze zich moeten richten op tennis. Williams reageert gedecideerd: "De dag dat ik stop met vechten voor gelijkheid lig ik in mijn graf." Bekijk het fragment hierboven. Bekijk ook Samenvatting Wimbledon vrouwenfinale Halep - Williams Bekijk deze video » Begraven Meghan en Kate strijdbijl op Wimbledon? Bekijk deze video » Livestream Federer - Djokovic (Finale Wimbledon) Bekijk deze video »
Sport :
Serena Williams: "De dag dat ik stop met vechten lig ik in mijn graf"

Oud-tennisster Billie Jean King vroeg zich onlangs hardop af of Serena Williams niet moet stoppen zich als een beroemdheid te gedragen en haar strijd voor gelijkheid even stil zou moeten leggen. In plaats daarvan zou ze zich moeten richten op tennis. Williams reageert gedecideerd: "De dag dat ik stop met vechten voor gelijkheid lig ik in mijn graf." Bekijk het fragment hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Serena Williams: "De dag dat ik stop met vechten lig ik in mijn graf" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV