Nijmeegse Vierdaagse: elfjarige Yaël is jongste deelnemer

Nijmeegse Vierdaagse: elfjarige Yaël is jongste deelnemer

Nijmeegse Vierdaagse: elfjarige Yaël is jongste deelnemer Morgen is de start van de Nijmeegse Vierdaagse. Van alle 47.000 deelnemers is de elfjarige Yaël de allerjongste. Waarom doet ze mee? "Omdat ik het altijd heel leuk vond om bij papa te komen kijken. Nu wil ik het heel graag zelf een keer proberen." Bekijk het hele fragment van Omroep Brabant hierboven. Bekijk ook Jamai Loman doet mee aan de Nijmeegse Vierdaagse Bekijk deze video » Nijmeegse Vierdaagse bijna van start. Deelnemers zijn er klaar voor. Bekijk deze video » Weerbericht Nijmeegse Vierdaagse: droog en steeds warmer Bekijk deze video »
Nieuws :
Nijmeegse Vierdaagse: elfjarige Yaël is jongste deelnemer

Morgen is de start van de Nijmeegse Vierdaagse. Van alle 47.000 deelnemers is de elfjarige Yaël de allerjongste. Waarom doet ze mee? "Omdat ik het altijd heel leuk vond om bij papa te komen kijken. Nu wil ik het heel graag zelf een keer proberen." Bekijk het hele fragment van Omroep Brabant hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nijmeegse Vierdaagse: elfjarige Yaël is jongste deelnemer of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV