Thomas Dekker noemt Alberto Contador de beste met wie hij ooit heeft gereden

Thomas Dekker noemt Alberto Contador de beste met wie hij ooit heeft gereden

Inmiddels is Thomas Dekker wielrenner-af en een graag geziene analyticus bij onder meer het Algemeen Dagblad en De Avondetappe. Voor de eerste beantwoordt hij in de rubriek "Lieve Thomas..." kijkersvragen. Wie is bijvoorbeeld de beste met wie hij ooit heeft gekoerst?

Grimas
Volgens Dekker was het de Spanjaard Alberto Contador die in zijn wielerjaren de dienst uitmaakte in de grote rondes. Dekker kan echter met trots terugkijken op een eigen prestatie in de Ronde van Baskenland. Toen werd hij derde, achter Contador en Cadel Evans, maar bij het beklimmen van een berg zag de Nederlander zelfs bij Contador een grimas.

Bekijk het hele fragment hieronder.

Thomas Dekker noemt Alberto Contador de beste met wie hij ooit heeft gereden Inmiddels is Thomas Dekker wielrenner-af en een graag geziene analyticus bij onder meer het Algemeen Dagblad en De Avondetappe. Voor de eerste beantwoordt hij in de rubriek "Lieve Thomas..." kijkersvragen. Wie is bijvoorbeeld de beste met wie hij ooit heeft gekoerst? Thomas Dekker heeft weleens gekoerst met een kater Bekijk deze video » GrimasVolgens Dekker was het de Spanjaard Alberto Contador die in zijn wielerjaren de dienst uitmaakte in de grote rondes. Dekker kan echter met trots terugkijken op een eigen prestatie in de Ronde van Baskenland. Toen werd hij derde, achter Contador en Cadel Evans, maar bij het beklimmen van een berg zag de Nederlander zelfs bij Contador een grimas. Bekijk het hele fragment hieronder.
Wielrennen :
Thomas Dekker noemt Alberto Contador de beste met wie hij ooit heeft gereden
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Thomas Dekker noemt Alberto Contador de beste met wie hij ooit heeft gereden of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV