Frenkie de Jong traint voor het eerst mee bij Barcelona. Bekijk hier de beelden

Frenkie de Jong traint voor het eerst mee bij Barcelona. Bekijk hier de beelden

Frenkie de Jong traint voor het eerst mee bij Barcelona. Bekijk hier de beelden Vandaag was het weer een bijzondere dag voor Frenkie de Jong. De Nederlandse middenvelder, die voor 75 miljoen de overstap heeft gemaakt van Ajax naar FC Barcelona, trainde vandaag voor het eerst mee bij de Catalaanse topclub. Dat leverde mooie beelden op. GriezmannDe Jong heeft in ieder geval al een goede indruk achter gelaten. Gisteren (zondag 14 juli) moesten de spelers van Barcelona zich melden voor de medische keuring. Omdat De Jong die moest ondergaan tijdens zijn presentatie, hoefde hij er niet bij te zijn. Toch kwam de ex-Ajacied langs om kennis te maken met zijn nieuwe ploeggenoten, onder wie Antoine Griezmann, die vandaag ook mee trainde. Bekijk de beelden hierboven. Droom van Frenkie de Jong komt uit bij FC Barcelona Bekijk deze video » Vriendin Frenkie de Jong legt reis naar FC Barcelona vast Bekijk deze video »
Voetbal :
Frenkie de Jong traint voor het eerst mee bij Barcelona. Bekijk hier de beelden

Vandaag was het weer een bijzondere dag voor Frenkie de Jong. De Nederlandse middenvelder, die voor 75 miljoen de overstap heeft gemaakt van Ajax naar FC Barcelona, trainde vandaag voor het eerst mee bij de Catalaanse topclub. Dat leverde mooie beelden op.

Griezmann
De Jong heeft in ieder geval al een goede indruk achter gelaten. Gisteren (zondag 14 juli) moesten de spelers van Barcelona zich melden voor de medische keuring. Omdat De Jong die moest ondergaan tijdens zijn presentatie, hoefde hij er niet bij te zijn. Toch kwam de ex-Ajacied langs om kennis te maken met zijn nieuwe ploeggenoten, onder wie Antoine Griezmann, die vandaag ook mee trainde.

Bekijk de beelden hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Frenkie de Jong traint voor het eerst mee bij Barcelona. Bekijk hier de beelden of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV