Laatste aflevering Chateau Meiland: "Waarom bel je? Ik lig bij het zwembad!"

Laatste aflevering Chateau Meiland: "Waarom bel je? Ik lig bij het zwembad!"

Het eerste seizoen van kijkcijferhit Chateau Meiland komt ten einde. Martien en co hebben de deuren van hun stulpje geopend, maar er moet nog genoeg gebeuren. "Waarom bel jij mij nou? Ik lig bij het zwembad!"

"Wat doe je nou vervelend!"
Martien denkt eindelijk een momentje van rust te hebben als hij wordt gebeld door Erica. Met grote tegenzin komt hij van zijn ligbedje bij het zwembad. Erica laat zien dat sommige stukken van het chateau nog behoorlijk wat onderhoud vergen. Als Erica een muur in laat storten heeft Martien het niet meer: "Wat doe je nou vervelend!"

De laatste aflevering van Chateau Meiland is vanavond (15 juli) om 20.30 uur te zien op SBS 6. Bekijk het fragment hieronder.

Laatste aflevering Chateau Meiland: "Waarom bel je? Ik lig bij het zwembad!" Het eerste seizoen van kijkcijferhit Chateau Meiland komt ten einde. Martien en co hebben de deuren van hun stulpje geopend, maar er moet nog genoeg gebeuren. "Waarom bel jij mij nou? Ik lig bij het zwembad!" Martien vertelt over het succes van Chateau Meiland: 'Fantastisch, zo emotioneel' Bekijk deze video » "Wat doe je nou vervelend!"Martien denkt eindelijk een momentje van rust te hebben als hij wordt gebeld door Erica. Met grote tegenzin komt hij van zijn ligbedje bij het zwembad. Erica laat zien dat sommige stukken van het chateau nog behoorlijk wat onderhoud vergen. Als Erica een muur in laat storten heeft Martien het niet meer: "Wat doe je nou vervelend!" De laatste aflevering van Chateau Meiland is vanavond (15 juli) om 20.30 uur te zien op SBS 6. Bekijk het fragment hieronder.
TV :
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Laatste aflevering Chateau Meiland: "Waarom bel je? Ik lig bij het zwembad!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: onderhoud, zwembad, uitzending, sbs, tv-programma, erica, fragment, martien, video, sbs 6, verrassing, laatste aflevering, seizoen, chateau meiland

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.