Hilarisch: Max Verstappen 'reageert' woest op crash met Sebastian Vettel

Hilarisch: Max Verstappen 'reageert' woest op crash met Sebastian Vettel

Hilarisch: Max Verstappen 'reageert' woest op crash met Sebastian Vettel De Formule 1 GP van Groot-Brittannië, die zondag werd verreden op het circuit van Silverstone, leverde veel memorabele momenten op. De crash tussen Max Verstappen en Sebastian Vettel zorgde voor de meeste gespreksstof. Een creatieveling heeft nu de ongecensureerde 'reactie' van Verstappen gemaakt. VijfdeHet was een keerpunt in de wedstrijd, want Max Verstappen leek opnieuw op weg naar het podium. De Nederlander was in een gevecht met Ferrari-coureur Charles Leclerc verwikkeld, toen Sebastian Vettel, de Duitse collega van Leclerc, Verstappen aan de achterkant raakte. Uiteindelijk moest Verstappen hierdoor genoegen nemen met een vijfde plek. Crash van Max Verstappen en Sebastian Vettel: welke fout maakte Vettel? Bekijk deze video » "Vieze vuile teringmof!"Nu gaat er een video viral van de ongecensureerde reactie op de boordradio, maar die komt niet van Verstappen zelf: niemand minder dan Kees Momma is te horen. De autistische Kees is bekend van de documentaire Het beste voor Kees, waarin hij gevolgd wordt. Hierin is onder meer te zien hoe hij reageert op een asociale Duitse automobilist: "Vuile vieze teringmof!" Bekijk het fragment boven de tekst. Formule 1 GP Groot-Brittannië: Reactie Verstappen na behalen plek vijf Bekijk deze video »
Formule 1 :
Hilarisch: Max Verstappen 'reageert' woest op crash met Sebastian Vettel

De Formule 1 GP van Groot-Brittannië, die zondag werd verreden op het circuit van Silverstone, leverde veel memorabele momenten op. De crash tussen Max Verstappen en Sebastian Vettel zorgde voor de meeste gespreksstof. Een creatieveling heeft nu de ongecensureerde 'reactie' van Verstappen gemaakt.

Vijfde
Het was een keerpunt in de wedstrijd, want Max Verstappen leek opnieuw op weg naar het podium. De Nederlander was in een gevecht met Ferrari-coureur Charles Leclerc verwikkeld, toen Sebastian Vettel, de Duitse collega van Leclerc, Verstappen aan de achterkant raakte. Uiteindelijk moest Verstappen hierdoor genoegen nemen met een vijfde plek.

"Vieze vuile teringmof!"
Nu gaat er een video viral van de ongecensureerde reactie op de boordradio, maar die komt niet van Verstappen zelf: niemand minder dan Kees Momma is te horen. De autistische Kees is bekend van de documentaire Het beste voor Kees, waarin hij gevolgd wordt. Hierin is onder meer te zien hoe hij reageert op een asociale Duitse automobilist: "Vuile vieze teringmof!"

Bekijk het fragment boven de tekst.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Hilarisch: Max Verstappen 'reageert' woest op crash met Sebastian Vettel of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV