Finish Wout van Aert in etappe 10 van Tour de France 2019

Finish Wout van Aert in etappe 10 van Tour de France 2019

Finish Wout van Aert in etappe 10 van Tour de France 2019 Wout van Aert won vandaag de sprint met Ewan Viviani. Deze tiende etappe van de Tour de France verliep zeer chaotisch vanwege de vele waaiers tijdens de koers. Van Aert wist zich tijdens de laatste sprint toch naar voren te rijden en ging daarbij de strijd aan met Viviani. Bekijk alles over de Tour de France 2019 Bekijk ook Bekijk de laatste kilometer van etappe 10 Tour de France 2019 Bekijk deze video » Samenvatting etappe 10 Tour de France 2019 Bekijk deze video »
Wielrennen :

Wout van Aert won vandaag de sprint met Ewan Viviani. Deze tiende etappe van de Tour de France verliep zeer chaotisch vanwege de vele waaiers tijdens de koers. Van Aert wist zich tijdens de laatste sprint toch naar voren te rijden en ging daarbij de strijd aan met Viviani.

Bekijk alles over de Tour de France 2019

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Finish Wout van Aert in etappe 10 van Tour de France 2019 of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: finish, Tour de France, wout van aert, sprint, waaiers, etappe, koers, video, ewan

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.