Internetsensatie Politiehond Bumper stopt met sociale media

Internetsensatie Politiehond Bumper stopt met sociale media

Internetsensatie Politiehond Bumper stopt met sociale media De politiehond Bumper is binnenkort niet meer te zien op sociale media. De politie stopt in september met het posten van Bumpers werkzaamheden. De reden is dat Bumper examen gaat doen en ingezet gaat worden voor politiewerk. Verdachten kunnen daarom niet op beeld worden gebracht. Bekijk het fragment van NOS Jeugdjournaal hierboven. Bekijk ook Bram Krikke geeft antwoord op vragen van kinderen Bekijk deze video » Taylor Swift best betaalde ster van afgelopen jaar met 165 miljoen euro Bekijk deze video »
Entertainment :

De politiehond Bumper is binnenkort niet meer te zien op sociale media. De politie stopt in september met het posten van Bumpers werkzaamheden. De reden is dat Bumper examen gaat doen en ingezet gaat worden voor politiewerk. Verdachten kunnen daarom niet op beeld worden gebracht.

Bekijk het fragment van NOS Jeugdjournaal hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Internetsensatie Politiehond Bumper stopt met sociale media of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: politie, sociale media, nos, jeugdjournaal, media, examen, nos jeugdjournaal, fragment, video, verdachten

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.