Wesley Sneijder bijt van zich na leugens: "Jullie worden gekker en gekker"

Wesley Sneijder bijt van zich na leugens: "Jullie worden gekker en gekker"

Wesley Sneijder bijt van zich na leugens: "Jullie worden gekker en gekker" Wesley Sneijder is helemaal klaar met alle onwaarheden die over hem worden verspreid in de media. Vooral verhalen, die in Turkije de ronde doen, over alimentatie die hij aan Yolanthe betaald zou hebben schoten bij hem in het verkeerde keelgat: "Jullie worden elke dag gekker en gekker." RespectDe profvoetballer laat weten Yolanthe enorm te respecteren. Ook prijst hij de manier waarop ze met alle geruchten om gaat. Het stel lijkt nog goed met elkaar om te kunnen gaan. Hij schrijft namelijk: "Ze zorgt elke dag voor mij en mijn zoon." Hij geeft ook aan dat ze inderdaad niet meer samen zijn maar ook niet gescheiden zijn. 19 miljoen?Turkse media schreven dat hij Yolanthe 'slechts' 15 miljoen euro zou hebben gegeven maar dat ze 19 miljoen wilde. "Yolanthe heeft mij om niks gevraagd en ik zal haar om niks vragen. Wij hebben elkaars geld niet nodig. Deze verhalen zijn allemaal leugens", aldus Sneijder. Bekijk het hele fragment van Shownieuws hierboven. Bekijk ook Xess Xava, zoontje van Wesley en Yolanthe, steelt harten Nederlanders Bekijk deze video » Yolanthe gaat NIET naar Las Vegas. Speelt turbulente privésituatie een rol? Bekijk deze video » Yolanthe doet apendans met zoontje Xess Xava Bekijk deze video »
TV :
Wesley Sneijder bijt van zich na leugens: "Jullie worden gekker en gekker"

Wesley Sneijder is helemaal klaar met alle onwaarheden die over hem worden verspreid in de media. Vooral verhalen, die in Turkije de ronde doen, over alimentatie die hij aan Yolanthe betaald zou hebben schoten bij hem in het verkeerde keelgat: "Jullie worden elke dag gekker en gekker."

Respect
De profvoetballer laat weten Yolanthe enorm te respecteren. Ook prijst hij de manier waarop ze met alle geruchten om gaat. Het stel lijkt nog goed met elkaar om te kunnen gaan. Hij schrijft namelijk: "Ze zorgt elke dag voor mij en mijn zoon." Hij geeft ook aan dat ze inderdaad niet meer samen zijn maar ook niet gescheiden zijn.

19 miljoen?
Turkse media schreven dat hij Yolanthe 'slechts' 15 miljoen euro zou hebben gegeven maar dat ze 19 miljoen wilde. "Yolanthe heeft mij om niks gevraagd en ik zal haar om niks vragen. Wij hebben elkaars geld niet nodig. Deze verhalen zijn allemaal leugens", aldus Sneijder. Bekijk het hele fragment van Shownieuws hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Wesley Sneijder bijt van zich na leugens: "Jullie worden gekker en gekker" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV