Enzo Knol over de kick van magneetvissen

Enzo Knol over de kick van magneetvissen

Enzo Knol over de kick van magneetvissen "Wat is er zo leuk aan magneetvissen?", vraagt Art Rooijakkers aan Youtuber Enzo Knol in Zomer met Art. "De kick van wat ga je uit het water halen. Voor mij persoonlijk maakt het niet uit wat het is." Knol haalde al eens een geweer uit de gracht. Bekijk het hele fragment hierboven. Zomer met Art is elke werkdag om 22.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Zomer met Art terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Gert Verhulst: "Ik zie mijn zoon Viktor als een jongetje van vijf dat niks kan" Bekijk deze video » Yolanthe doet apendans met zoontje Xess Xava Bekijk deze video »
TV :
Enzo Knol over de kick van magneetvissen

"Wat is er zo leuk aan magneetvissen?", vraagt Art Rooijakkers aan Youtuber Enzo Knol in Zomer met Art. "De kick van wat ga je uit het water halen. Voor mij persoonlijk maakt het niet uit wat het is." Knol haalde al eens een geweer uit de gracht. Bekijk het hele fragment hierboven.

Zomer met Art is elke werkdag om 22.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Zomer met Art terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Enzo Knol over de kick van magneetvissen of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV