Gert Verhulst: "Ik zie mijn zoon Viktor als een jongetje van vijf dat niks kan"

Gert Verhulst: "Ik zie mijn zoon Viktor als een jongetje van vijf dat niks kan"

Gert Verhulst: "Ik zie mijn zoon Viktor als een jongetje van vijf dat niks kan" Gert en Viktor Verhulst zijn samen te gast in Zomer met Art. Heeft Gert een beetje vertrouwen in zijn zoon, die te zien is als presentator van Love Island? "Ik zie hem nog altijd als een jongetje van vijf jaar en denk ook dat hij eigenlijk niks kan." Gelukkig blijkt dat uiteindelijk best mee te vallen. Bekijk het hele fragment hierboven. Zomer met Art is elke werkdag om 22.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Zomer met Art terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Remy Bonjasky blikt vooruit op gevecht tussen Badr Hari en Rico Verhoeven Bekijk deze video » Theo Hiddema gaat met zijn kat Bram op roadtrip Bekijk deze video »
TV :
Gert Verhulst: "Ik zie mijn zoon Viktor als een jongetje van vijf dat niks kan"

Gert en Viktor Verhulst zijn samen te gast in Zomer met Art. Heeft Gert een beetje vertrouwen in zijn zoon, die te zien is als presentator van Love Island? "Ik zie hem nog altijd als een jongetje van vijf jaar en denk ook dat hij eigenlijk niks kan." Gelukkig blijkt dat uiteindelijk best mee te vallen. Bekijk het hele fragment hierboven.

Zomer met Art is elke werkdag om 22.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Zomer met Art terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Gert Verhulst: "Ik zie mijn zoon Viktor als een jongetje van vijf dat niks kan" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV