Fons de Poel over Vierdaagse: "Het is een microkosmos waarin van alles gebeurt"

Fons de Poel over Vierdaagse: "Het is een microkosmos waarin van alles gebeurt"

Fons de Poel over Vierdaagse: "Het is een microkosmos waarin van alles gebeurt" Fons de Poel, die deze week Het gevoel van de Vierdaagse presenteert, is te gast bij Jinek om over het wandelevenement te praten: "Als je een beetje belangstelling hebt voor mensen en voor emotie dan komt het goed en heb je een verhaal. Het is een microkosmos waarin van alles gebeurt. Ik vind het fantastisch om te doen." Bekijk het hele fragment hierboven. Jinek is elke werkdag om 23.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Jinek terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Weerbericht Nijmeegse Vierdaagse: droog en steeds warmer Bekijk deze video » Nijmeegse Vierdaagse: tips voor de wandelaars Bekijk deze video » Nijmeegse Vierdaagse van start: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video »
TV :

Fons de Poel, die deze week Het gevoel van de Vierdaagse presenteert, is te gast bij Jinek om over het wandelevenement te praten: "Als je een beetje belangstelling hebt voor mensen en voor emotie dan komt het goed en heb je een verhaal. Het is een microkosmos waarin van alles gebeurt. Ik vind het fantastisch om te doen." Bekijk het hele fragment hierboven.

Jinek is elke werkdag om 23.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Fons de Poel over Vierdaagse: "Het is een microkosmos waarin van alles gebeurt" of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: vierdaagse, npo, tv-programma, emotie, fragment, fons de poel, video, nijmeegsevierdaagse, jinek, npo 1, terugkijken

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.