Nijmeegse Vierdaagse van start: bekijk de eerste beelden

Nijmeegse Vierdaagse van start: bekijk de eerste beelden

Nijmeegse Vierdaagse van start: bekijk de eerste beelden Vanmorgen om 04.00 uur is de 103e editie van de Nijmeegse Vierdaagse van start gegaan. Aan aandacht op dit vroege tijdstip geen gebrek, de wandelaars worden massaal aangemoedigd: "Het geeft zoveel energie. Het is zo mooi om te zien hoe de mensen hier staan om ons aan te moedigen", aldus een deelnemer. Bekijk het hele item van Hart van Nederland hierboven. Bekijk ook Weerbericht Nijmeegse Vierdaagse: droog en steeds warmer Bekijk deze video » Nijmeegse Vierdaagse: elfjarige Yaël is jongste deelnemer Bekijk deze video » Nijmeegse Vierdaagse: tips voor de wandelaars Bekijk deze video »
Nieuws :
Nijmeegse Vierdaagse van start: bekijk de eerste beelden

Vanmorgen om 04.00 uur is de 103e editie van de Nijmeegse Vierdaagse van start gegaan. Aan aandacht op dit vroege tijdstip geen gebrek, de wandelaars worden massaal aangemoedigd: "Het geeft zoveel energie. Het is zo mooi om te zien hoe de mensen hier staan om ons aan te moedigen", aldus een deelnemer. Bekijk het hele item van Hart van Nederland hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nijmeegse Vierdaagse van start: bekijk de eerste beelden of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV