LIVE: Intocht Nijmeegse Vierdaagse vanaf Via Gladiola

LIVE: Intocht Nijmeegse Vierdaagse vanaf Via Gladiola

LIVE: Intocht Nijmeegse Vierdaagse vanaf Via Gladiola Na vier dagen vol wandelplezier en vermoedelijk ook wat moeheid in de benen is het einde in zicht. Bekijk hierboven live beelden van de laatste meters van de 103e editie van Nijmeegse Vierdaagse, vanaf de zogenoemde Via Gladiola. Verslag 19 juli vanaf 14:00 uurHet feestelijke live verslag van de intocht start vrijdag 19 juli om 14:00 uur. Geniet tot die tijd van andere video's van de Nijmeegse Vierdaagse. Bekijk ook Nijmeegse Vierdaagse: tips voor de wandelaars Bekijk deze video » Nijmeegse Vierdaagse van start: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video » Laatste dag Nijmeegse Vierdaagse van start. Ook de politie loopt mee Bekijk deze video »
Nieuws :
LIVE: Intocht Nijmeegse Vierdaagse vanaf Via Gladiola

Na vier dagen vol wandelplezier en vermoedelijk ook wat moeheid in de benen is het einde in zicht. Bekijk hierboven live beelden van de laatste meters van de 103e editie van Nijmeegse Vierdaagse, vanaf de zogenoemde Via Gladiola.

Verslag 19 juli vanaf 14:00 uur
Het feestelijke live verslag van de intocht start vrijdag 19 juli om 14:00 uur. Geniet tot die tijd van andere video's van de Nijmeegse Vierdaagse.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op LIVE: Intocht Nijmeegse Vierdaagse vanaf Via Gladiola of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV