Yolanthe doet apendans met zoontje Xess Xava

Yolanthe doet apendans met zoontje Xess Xava

Yolanthe doet apendans met zoontje Xess Xava Terwijl Wesley Sneijder van zich afbijt op Instagram is Yolanthe met hele andere dingen bezig. Op bovenstaande video, die ze zojuist op haar Instagrampagina plaatste, is te zien dat ze zich goed vermaakt met haar zoontje Xess Xava. De twee doen een soort van apendans. Bekijk de beelden hierboven. Bekijk ook Yolanthe gaat NIET naar Las Vegas. Speelt turbulente privésituatie een rol? Bekijk deze video » Wesley Sneijder bijt van zich na leugens: "Jullie worden gekker en gekker" Bekijk deze video »
Show :

Terwijl Wesley Sneijder van zich afbijt op Instagram is Yolanthe met hele andere dingen bezig. Op bovenstaande video, die ze zojuist op haar Instagrampagina plaatste, is te zien dat ze zich goed vermaakt met haar zoontje Xess Xava. De twee doen een soort van apendans. Bekijk de beelden hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Yolanthe doet apendans met zoontje Xess Xava of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: wesley sneijder, bijt, video, yolanthe, xess xava

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.