Jamecia uit Ex on the Beach wil geen kinderen omdat ze ongeneeslijk ziek is

Jamecia uit Ex on the Beach wil geen kinderen omdat ze ongeneeslijk ziek is

De lichamen en levens van de deelnemers uit Ex on the Beach mogen op televisie dan perfect lijken, de werkelijkheid is vaak weerbarstiger. Zo heeft de Vlaamse Jamecia de diagnose MS gekregen en is dat ook de reden dat ze geen kinderen wil.

Rolstoel
Jamecia vertelt dat ze sinds kort blind aan een oog is en dat het aannemelijk is dat ze binnen een paar jaar in een rolstoel zit. Ze is van mening dat je er als moeder zo veel mogelijk voor je kind moet zijn, en dat je dat niet kunt garanderen wanneer je MS hebt. Daarom probeert Jamecia nu nog zo veel mogelijk van het leven te genieten.

Bekijk het hele fragment hieronder.

Jamecia uit Ex on the Beach wil geen kinderen omdat ze ongeneeslijk ziek is De lichamen en levens van de deelnemers uit Ex on the Beach mogen op televisie dan perfect lijken, de werkelijkheid is vaak weerbarstiger. Zo heeft de Vlaamse Jamecia de diagnose MS gekregen en is dat ook de reden dat ze geen kinderen wil. Bibian Mentel start Dancing With The Stars in een rolstoel Bekijk deze video » RolstoelJamecia vertelt dat ze sinds kort blind aan een oog is en dat het aannemelijk is dat ze binnen een paar jaar in een rolstoel zit. Ze is van mening dat je er als moeder zo veel mogelijk voor je kind moet zijn, en dat je dat niet kunt garanderen wanneer je MS hebt. Daarom probeert Jamecia nu nog zo veel mogelijk van het leven te genieten. Bekijk het hele fragment hieronder.
TV :
Jamecia uit Ex on the Beach wil geen kinderen omdat ze ongeneeslijk ziek is
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Jamecia uit Ex on the Beach wil geen kinderen omdat ze ongeneeslijk ziek is of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV