Moord op Bianca Devins schokt Amerika: foto's van lijk gedeeld op Instagram

Moord op Bianca Devins schokt Amerika: foto's van lijk gedeeld op Instagram

Moord op Bianca Devins schokt Amerika: foto's van lijk gedeeld op Instagram Het sociale medium Instagram ligt hevig onder vuur nadat er foto's van het vermoorde lijk van Bianca Devins op werden gedeeld. Devins werd neergestoken door haar vriend Brandon Clark, die vervolgens op zijn Instagram-pagina foto's plaatste van zijn dode vriendin. PopulairDevins was zelf redelijk populair op internet en haar volgers zijn dan ook woedend dat het medium er zo'n 24 uur over deed om de foto's te verwijderen. Clark belde overigens zelf de politie nadat hij haar had vermoord en probeerde ook zijn eigen keel door te snijden toen de politie arriveerde, maar hij overleefde het. Clark is zwaargewond, maar wordt wel vervolgd. Bekijk het hele fragment hierboven. Michael P. ook na hoger beroep veroordeeld tot 28 jaar cel en tbs Bekijk deze video » Zaak Willem Holleeder uitgelegd: moord, macht en manipulatie Bekijk deze video »
Buitenland :
Moord op Bianca Devins schokt Amerika: foto's van lijk gedeeld op Instagram

Het sociale medium Instagram ligt hevig onder vuur nadat er foto's van het vermoorde lijk van Bianca Devins op werden gedeeld. Devins werd neergestoken door haar vriend Brandon Clark, die vervolgens op zijn Instagram-pagina foto's plaatste van zijn dode vriendin.

Populair
Devins was zelf redelijk populair op internet en haar volgers zijn dan ook woedend dat het medium er zo'n 24 uur over deed om de foto's te verwijderen. Clark belde overigens zelf de politie nadat hij haar had vermoord en probeerde ook zijn eigen keel door te snijden toen de politie arriveerde, maar hij overleefde het. Clark is zwaargewond, maar wordt wel vervolgd.

Bekijk het hele fragment hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Moord op Bianca Devins schokt Amerika: foto's van lijk gedeeld op Instagram of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV