Italiaanse politicus Matteo Salvini: 'Wij buigen niet voor Europa'

Italiaanse politicus Matteo Salvini: 'Wij buigen niet voor Europa'

Italiaanse politicus Matteo Salvini: 'Wij buigen niet voor Europa' Matteo Salvini gebruikt zijn toespraken met de Italiaanse inwoners om zijn vijanden te bespreken. Zijn grootste vijanden zijn migranten en de politici in Brussel. Nieuwsuur volgde de Italiaanse politicus een weekend. ,,We zijn tot alles bereid om de mensen wakker te schudden", vertelt hij. Bekijk de beelden van het interview hierboven. Bekijk ook Nieuwsuur bespreekt fantastische nieuwe documentaire Apollo 11 Bekijk deze video » "Het probleem met IS-kinderen verdwijnt niet vanzelf door ze daar te laten" Bekijk deze video »
TV :
Italiaanse politicus Matteo Salvini: 'Wij buigen niet voor Europa'

Matteo Salvini gebruikt zijn toespraken met de Italiaanse inwoners om zijn vijanden te bespreken. Zijn grootste vijanden zijn migranten en de politici in Brussel. Nieuwsuur volgde de Italiaanse politicus een weekend. ,,We zijn tot alles bereid om de mensen wakker te schudden", vertelt hij.

Bekijk de beelden van het interview hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Italiaanse politicus Matteo Salvini: 'Wij buigen niet voor Europa' of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV