Arie Slob over verzet Westland tegen isalamitische basisschool

Arie Slob over verzet Westland tegen isalamitische basisschool

Arie Slob over verzet Westland tegen isalamitische basisschool De nieuwe islamitische basisschool IBS Yunus Emre krijgt geen warm welkom in het Westland. Veel mensen denken dat het de integratie van moslims in de weg staat. Arie Slob vertelt bij Hart van Nederland: ,,De Raad van State heeft de afwijzing van de gemeente vernietigd en dat is een bijzonder moment." Volgens Slob heeft de gemeente dan gewoon de recher te volgen. Bekijk het hele item van Hart van Nederland hierboven. Bekijk ook Bezoekers Rijksmuseum over restauratie De Nachtwacht Bekijk deze video » Nijmeegse Vierdaagse van start: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video »
TV :
Arie Slob over verzet Westland tegen isalamitische basisschool

De nieuwe islamitische basisschool IBS Yunus Emre krijgt geen warm welkom in het Westland. Veel mensen denken dat het de integratie van moslims in de weg staat. Arie Slob vertelt bij Hart van Nederland: ,,De Raad van State heeft de afwijzing van de gemeente vernietigd en dat is een bijzonder moment." Volgens Slob heeft de gemeente dan gewoon de recher te volgen.

Bekijk het hele item van Hart van Nederland hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Arie Slob over verzet Westland tegen isalamitische basisschool of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV