Peter R. de Vries over hulp TBS'ers in cold case-zaak Jaïr Soares

Peter R. de Vries over hulp TBS'ers in cold case-zaak Jaïr Soares

<em>Peter R. de Vries</em> over hulp TBS'ers in cold case-zaak <em>Jaïr Soares</em> Jaïr Soares is sinds 4 augustus 1995 vermist. De ouders van Jaïr verloren het kind op het strand uit het oog en vonden hem nooit meer terug. De politie schakelt nu de hulp in van TBS'ers. Martinho Soares, de broer van Jaïr, vertelde in De Telegraaf: ,,Mijn broertje verdween voor die strandtent. De oplossing ligt in die tent. Ze hebben niet alle ruimtes van de zaak goed doorzocht." Peter R. de Vries verwacht niet dat er veel gaat gebeuren na de inschakeling van TBS'ers. ,,Je moet je realiseren dat als deze zaak al bijna 25 jaar niet opgelost is, dat het natuurlijk geen makkelijke zaak is", vertelt hij bij RTL Boulevard. Bekijk de beelden hierboven. Bekijk ook Vivianne Bendermacher over gevaren FaceApp Bekijk deze video » Aran Bade over organiseren Eurovisie Songfestival 2020 Bekijk deze video »
TV :
Peter R. de Vries over hulp TBS'ers in cold case-zaak Jaïr Soares

Jaïr Soares is sinds 4 augustus 1995 vermist. De ouders van Jaïr verloren het kind op het strand uit het oog en vonden hem nooit meer terug. De politie schakelt nu de hulp in van TBS'ers.

Martinho Soares, de broer van Jaïr, vertelde in De Telegraaf: ,,Mijn broertje verdween voor die strandtent. De oplossing ligt in die tent. Ze hebben niet alle ruimtes van de zaak goed doorzocht."

Peter R. de Vries verwacht niet dat er veel gaat gebeuren na de inschakeling van TBS'ers. ,,Je moet je realiseren dat als deze zaak al bijna 25 jaar niet opgelost is, dat het natuurlijk geen makkelijke zaak is", vertelt hij bij RTL Boulevard.

Bekijk de beelden hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Peter R. de Vries over hulp TBS'ers in cold case-zaak Jaïr Soares of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen