Vivianne Bendermacher over gevaren FaceApp

Vivianne Bendermacher over gevaren FaceApp

Vivianne Bendermacher over gevaren FaceApp De applicatie van FaceApp is razend populair. Veel BN'ers hebben al gebruik gemaakt van deze app. Toch blijkt dit niet zo onschuldig te zijn als het lijkt. Het Russische bedrijf achter de app gaat namelijk aan de haal met de gegevens van de gebruikers. ,,Je gezicht wordt ergens in een database opgeslagen en je weet niet precies wat daarmee gebeurt. Daarnaast weten ze je locatie en je IP-adres. Ze kunnen dus je identiteit achterhalen", vertelt Vivianne Bendermacher bij RTL Boulevard. Bekijk de beelden van RTL Boulevard hierboven. Bekijk ook Miljuschka Witzenhausen stopt tijdelijk met televisie-optredens Bekijk deze video » Aran Bade over organiseren Eurovisie Songfestival 2020 Bekijk deze video »
TV :
Vivianne Bendermacher over gevaren FaceApp

De applicatie van FaceApp is razend populair. Veel BN'ers hebben al gebruik gemaakt van deze app. Toch blijkt dit niet zo onschuldig te zijn als het lijkt.

Het Russische bedrijf achter de app gaat namelijk aan de haal met de gegevens van de gebruikers. ,,Je gezicht wordt ergens in een database opgeslagen en je weet niet precies wat daarmee gebeurt. Daarnaast weten ze je locatie en je IP-adres. Ze kunnen dus je identiteit achterhalen", vertelt Vivianne Bendermacher bij RTL Boulevard.

Bekijk de beelden van RTL Boulevard hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vivianne Bendermacher over gevaren FaceApp of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV