Aran Bade over organiseren Eurovisie Songfestival 2020

Aran Bade over organiseren Eurovisie Songfestival 2020

Aran Bade over organiseren Eurovisie Songfestival 2020 Na het afvallen van Arnhem, Den Haag, Den Bosch en Utrecht zijn alleen Maastricht en Rotterdam nog in de race voor de organisatie van het Eurovisie Songfestival. Aran Bade, entertainmentdeskundige, vertelt bij RTL Boulevard: ,,Het is niet verrassend dat deze steden over zijn. Ze stonden allebei hoog bij de bookmakers." Bekijk het item van RTL Boulevard hierboven. Bekijk ook Miljuschka Witzenhausen stopt tijdelijk met televisie-optredens Bekijk deze video » Olcay Gulsen over première Lion King Bekijk deze video »
TV :
Aran Bade over organiseren Eurovisie Songfestival 2020

Na het afvallen van Arnhem, Den Haag, Den Bosch en Utrecht zijn alleen Maastricht en Rotterdam nog in de race voor de organisatie van het Eurovisie Songfestival. Aran Bade, entertainmentdeskundige, vertelt bij RTL Boulevard: ,,Het is niet verrassend dat deze steden over zijn. Ze stonden allebei hoog bij de bookmakers."

Bekijk het item van RTL Boulevard hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Aran Bade over organiseren Eurovisie Songfestival 2020 of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV