7-jarige Jaïr Soares al sinds 1995 vermist

7-jarige Jaïr Soares al sinds 1995 vermist

7-jarige Jaïr Soares al sinds 1995 vermist Bij Opsporing Verzocht werd er aandacht besteed aan de cold-case zaak van Jaïr Soares. Hij verdween op 4 augustus 1995 op een druk strand. Inmiddels heeft de politie de hulp ingeschakeld van TBS'ers in de hoop de gouden tip te kunnen krijgen. Bekijk de video van Opsporing Verzocht hierboven. Opsporing Verzocht is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook 55-jarige Rob van Eijk doodgeschoten bij winkelcentrum Het Rond in Houten Bekijk deze video » Jacht op Ridouan Taghi en Saïd Razzouki Bekijk deze video »
TV :
7-jarige Jaïr Soares al sinds 1995 vermist

Bij Opsporing Verzocht werd er aandacht besteed aan de cold-case zaak van Jaïr Soares. Hij verdween op 4 augustus 1995 op een druk strand. Inmiddels heeft de politie de hulp ingeschakeld van TBS'ers in de hoop de gouden tip te kunnen krijgen.

Bekijk de video van Opsporing Verzocht hierboven.

Opsporing Verzocht is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op 7-jarige Jaïr Soares al sinds 1995 vermist of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV