Moord op 57-jarige Saban Berk op Klaprozenweg in Amsterdam

Moord op 57-jarige Saban Berk op Klaprozenweg in Amsterdam

Moord op 57-jarige Saban Berk op Klaprozenweg in Amsterdam De 57-jarige Saban Berk werd op maandagavond 17 juni doodgeschoten. De daders zijn gevlucht in een zilverkleurige BMW. De politie is op zoek naar de daders van deze moord. Saban was een geliefd thaiboks-trainer. Toen hij maandagavond 17 juni zijn sportschool uit liep werd hij gevolgd door de zilverkleurige BMW. Bij de oversteekplaats bij de Klaprozenweg in Amsterdam slaat de dader toe. Met één schot werd Saban Berk van het leven beroofd. Bekijk de video van Opsporing Verzocht hierboven. Opsporing Verzocht is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook 55-jarige Rob van Eijk doodgeschoten bij winkelcentrum Het Rond in Houten Bekijk deze video » 7-jarige Jaïr Soares al sinds 1995 vermist Bekijk deze video »
TV :
Moord op 57-jarige Saban Berk op Klaprozenweg in Amsterdam

De 57-jarige Saban Berk werd op maandagavond 17 juni doodgeschoten. De daders zijn gevlucht in een zilverkleurige BMW. De politie is op zoek naar de daders van deze moord.

Saban was een geliefd thaiboks-trainer. Toen hij maandagavond 17 juni zijn sportschool uit liep werd hij gevolgd door de zilverkleurige BMW. Bij de oversteekplaats bij de Klaprozenweg in Amsterdam slaat de dader toe. Met één schot werd Saban Berk van het leven beroofd.

Bekijk de video van Opsporing Verzocht hierboven.

Opsporing Verzocht is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Moord op 57-jarige Saban Berk op Klaprozenweg in Amsterdam of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV