Delfts Solar Team demonstreert zonne-auto in Zomer met Art

Delfts Solar Team demonstreert zonne-auto in Zomer met Art

<em>Delfts Solar Team</em> demonstreert zonne-auto in <em>Zomer met Art</em> Het Delfts Solar Team van de TU Delft wil haar achtste wereldtitel voor auto's op zonne-energie binnenhalen met hun nieuwe vehikel, de Nuna X. In Zomer met Art presenteren ze de auto, maar helaas kan Art Rooijakkers er niet in plaatsnemen; ondanks zijn geringe lengte is hij al te groot voor het minieme cockpitje. Zomer met Art is elke werkdag om 22.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Zomer met Art terugkijken bij Gids.tv. Gert Verhulst: "Ik zie mijn zoon Viktor als een jongetje van vijf dat niks kan" Bekijk deze video » Ongeneeslijk zieke Soufiane Elazizi vertelt zijn heftige verhaal in Zomer met Art Bekijk deze video »
Talkshow :
Delfts Solar Team demonstreert zonne-auto in Zomer met Art

Het Delfts Solar Team van de TU Delft wil haar achtste wereldtitel voor auto's op zonne-energie binnenhalen met hun nieuwe vehikel, de Nuna X. In Zomer met Art presenteren ze de auto, maar helaas kan Art Rooijakkers er niet in plaatsnemen; ondanks zijn geringe lengte is hij al te groot voor het minieme cockpitje.

Zomer met Art is elke werkdag om 22.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Zomer met Art terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Delfts Solar Team demonstreert zonne-auto in Zomer met Art of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen