Johnny de Mol heeft volgens Gert Verhulst het geluk in België opgegroeid te zijn

Johnny de Mol heeft volgens Gert Verhulst het geluk in België opgegroeid te zijn

Johnny de Mol heeft volgens Gert Verhulst het geluk in België opgegroeid te zijn Johnny de Mol is te gast in Zomer met Art om te vertellen over zijn eigen theatershow Mol! De Mol is van mening dat hij een enorme voorsprong heeft; dan doelt hij niet op zijn welvarende familie-achtergrond, maar op het feit dat hij man, blank en hetero is. "En dat je in België opgegroeid bent," voegt Gert Verhulst toe. Dezelfde smaakDe Mol heeft zijn kinderjaren bij onze zuiderburen doorgebracht, waar hij ook naar school ging. "En daar creëer je dus dezelfde smaak?" grapt Art Rooijakkers, doelend op het feit dat De Mol en Verhulst allebei een relatie hebben gehad met K3-zangeres Josje Huisman. Verderop in het gesprek vertelt De Mol uitgebreid over zijn theatershow, vol met sappige anekdotes. Bekijk het hele fragment hierboven. Johnny de Mol gaat theater in met eigen voorstelling Bekijk deze video » Johnny de Mol zingt het nummer 'Hoop dat je niet op me lijkt' Bekijk deze video » Johnny de Mol en Anouk van Schie worden weer ouders: "Kijken er naar uit" Bekijk deze video »
Talkshow :
Johnny de Mol heeft volgens Gert Verhulst het geluk in België opgegroeid te zijn

Johnny de Mol is te gast in Zomer met Art om te vertellen over zijn eigen theatershow Mol! De Mol is van mening dat hij een enorme voorsprong heeft; dan doelt hij niet op zijn welvarende familie-achtergrond, maar op het feit dat hij man, blank en hetero is. "En dat je in België opgegroeid bent," voegt Gert Verhulst toe.

Dezelfde smaak
De Mol heeft zijn kinderjaren bij onze zuiderburen doorgebracht, waar hij ook naar school ging. "En daar creëer je dus dezelfde smaak?" grapt Art Rooijakkers, doelend op het feit dat De Mol en Verhulst allebei een relatie hebben gehad met K3-zangeres Josje Huisman. Verderop in het gesprek vertelt De Mol uitgebreid over zijn theatershow, vol met sappige anekdotes.

Bekijk het hele fragment hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Johnny de Mol heeft volgens Gert Verhulst het geluk in België opgegroeid te zijn of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV