Kom je crimineel Ridouan Taghi tegen op vakantie? Bel dan direct de politie

Kom je crimineel Ridouan Taghi tegen op vakantie? Bel dan direct de politie

De crimineel Ridouan Taghi, één van de hoofdverdachten in het Marengo-proces, is nog altijd onvindbaar. Erik Akerboom, korpschef van de Nationale Politie, roept Nederlanders op om op vakantie naar hem uit te kijken en als je hem herkent direct de politie te bellen.

Niet aanspreken
Op dit moment is de politie met man en macht op zoek naar Taghi, die wordt verdacht van meerdere criminele feiten, waaronder moord. Akerboom drukt de kijkers op het hart om hem absoluut niet aan te spreken, maar direct de politie te bellen als je hem ziet.

Bekijk het hele fragment hieronder.

Kom je crimineel Ridouan Taghi tegen op vakantie? Bel dan direct de politie De crimineel Ridouan Taghi, één van de hoofdverdachten in het Marengo-proces, is nog altijd onvindbaar. Erik Akerboom, korpschef van de Nationale Politie, roept Nederlanders op om op vakantie naar hem uit te kijken en als je hem herkent direct de politie te bellen. Topcrimineel Ridouan Taghi: Peter R. de Vries nooit bedreigd Bekijk deze video » Niet aansprekenOp dit moment is de politie met man en macht op zoek naar Taghi, die wordt verdacht van meerdere criminele feiten, waaronder moord. Akerboom drukt de kijkers op het hart om hem absoluut niet aan te spreken, maar direct de politie te bellen als je hem ziet. Bekijk het hele fragment hieronder.
Talkshow :
Kom je crimineel Ridouan Taghi tegen op vakantie? Bel dan direct de politie
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Kom je crimineel Ridouan Taghi tegen op vakantie? Bel dan direct de politie of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV