Jinek gemist? Politie-korpschef Erik Akerboom reageert op beschuldigingen

Jinek gemist? Politie-korpschef Erik Akerboom reageert op beschuldigingen

Jinek gemist? Politie-korpschef Erik Akerboom reageert op beschuldigingen De politie ligt onder vuur omdat er veelvuldig sprake zou zijn van racisme, seksuele intimidatie en corruptie. Korpschef Erik Akerboom reageert bij Jinek voor het eerst op de beschuldigingen aan onder meer zijn adres. "Er wordt - door ons - te weinig op het moment dat het gebeurt ingegrepen." Jinek is elke werkdag om 23.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Jinek terugkijken bij Gids.tv. Kom je crimineel Ridouan Taghi tegen op vakantie? Bel dan direct de politie Bekijk deze video »
Talkshow :

De politie ligt onder vuur omdat er veelvuldig sprake zou zijn van racisme, seksuele intimidatie en corruptie. Korpschef Erik Akerboom reageert bij Jinek voor het eerst op de beschuldigingen aan onder meer zijn adres. "Er wordt - door ons - te weinig op het moment dat het gebeurt ingegrepen."

Jinek is elke werkdag om 23.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Jinek gemist? Politie-korpschef Erik Akerboom reageert op beschuldigingen of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV