MH17-nabestaande Dammes van der Poel kreeg hele dorp op bezoek

MH17-nabestaande Dammes van der Poel kreeg hele dorp op bezoek

Vandaag (17 juli) is het vijf jaar geleden dat de vliegramp met de MH17 zich boven Oost-Oekraïne voltrok. Een zwarte dag voor alle nabestaanden, maar Dammes van der Poel - die zijn zoon en schoondochter verloor - beleefde ook mooie momenten: "Ik kreeg het hele dorp over de vloer."

Documentaire
Van der Poels zoon Erik en zijn vriendin Truike zijn het onderwerp van de documentaire De oorlog is Oud Ade binnengekomen, vijf jaar na MH17. Hij vertelt dat er ook duizenden kaarten binnenkwamen, maar pas later doorhad hoe zeer het hele land zich om de nabestaanden bekommerde.

Bekijk het hele fragment hieronder.

MH17-nabestaande Dammes van der Poel kreeg hele dorp op bezoek Vandaag (17 juli) is het vijf jaar geleden dat de vliegramp met de MH17 zich boven Oost-Oekraïne voltrok. Een zwarte dag voor alle nabestaanden, maar Dammes van der Poel - die zijn zoon en schoondochter verloor - beleefde ook mooie momenten: "Ik kreeg het hele dorp over de vloer." Samenvatting persconferentie MH17: dit zijn de belangrijkste punten Bekijk deze video » DocumentaireVan der Poels zoon Erik en zijn vriendin Truike zijn het onderwerp van de documentaire De oorlog is Oud Ade binnengekomen, vijf jaar na MH17. Hij vertelt dat er ook duizenden kaarten binnenkwamen, maar pas later doorhad hoe zeer het hele land zich om de nabestaanden bekommerde. Bekijk het hele fragment hieronder.
Talkshow :
MH17-nabestaande Dammes van der Poel kreeg hele dorp op bezoek
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op MH17-nabestaande Dammes van der Poel kreeg hele dorp op bezoek of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV