Iedereen wil een schilderij van Bob Ross - omdat het zo'n geweldige man was

Iedereen wil een schilderij van Bob Ross - omdat het zo'n geweldige man was

Iris Frederix, één van de juryleden van Project Rembrandt, zit aan tafel bij Jinek om te vertellen over de aantrekkingskracht van de schilderijen van Bob Ross. "Je wil een stukje van de persoon zelf hebben. Zijn personality is zo aantrekkelijk, zo positief."

"Ik hou van hem"
Frederix geeft toe dat de stijl van de schilder Ross haar niet helemaal aanspreekt, maar dat ze dolgraag een van zijn werken wil hebben. Eva Jinek vraagt of ze wellicht van hem houdt: "Eh... ja. Waarom niet? In de lijn van het positivisme van Bob Ross," antwoordt Frederix. "Hij brengt een stukje licht op deze wereld."

Bekijk het hele fragment hieronder.

Iedereen wil een schilderij van Bob Ross - omdat het zo'n geweldige man was Iris Frederix, één van de juryleden van Project Rembrandt, zit aan tafel bij Jinek om te vertellen over de aantrekkingskracht van de schilderijen van Bob Ross. "Je wil een stukje van de persoon zelf hebben. Zijn personality is zo aantrekkelijk, zo positief." Restauratie De Nachtwacht van start in Rijksmuseum Bekijk deze video » "Ik hou van hem"Frederix geeft toe dat de stijl van de schilder Ross haar niet helemaal aanspreekt, maar dat ze dolgraag een van zijn werken wil hebben. Eva Jinek vraagt of ze wellicht van hem houdt: "Eh... ja. Waarom niet? In de lijn van het positivisme van Bob Ross," antwoordt Frederix. "Hij brengt een stukje licht op deze wereld." Bekijk het hele fragment hieronder.
Talkshow :
Iedereen wil een schilderij van Bob Ross - omdat het zo'n geweldige man was
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Iedereen wil een schilderij van Bob Ross - omdat het zo'n geweldige man was of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV