Terugblik op ramp MH17: Nederland een week lang in rouw

Terugblik op ramp MH17: Nederland een week lang in rouw

Terugblik op ramp MH17: Nederland een week lang in rouw Vandaag (17 juli) is het vijf jaar geleden dat de vliegramp met de MH17 plaatsvond, waarbij 196 Nederlanders om het leven kwamen. RTL Nieuws blikt terug op de eerste week na de ramp, waarin Nederland in diepe rouw verkeerde. Langzaam duidelijkheidOp de dag zelf is goed te zien hoe er langzaam duidelijk wordt hoe groot de ramp voor de Nederlandse bevolking is: van 154 Nederlandse slachtoffers loopt het aantal steeds verder op. Het betekent dat het hele land een week lang in diepe rouw verkeert, maar dat er ook pijnlijke zaken aan het licht komen: de Oekraïense rebellen willen bijvoorbeeld niemand toelaten op de rampplek. Bekijk de terugblik hierboven. Samenvatting persconferentie MH17: dit zijn de belangrijkste punten Bekijk deze video » MH17-nabestaande Dammes van der Poel kreeg hele dorp op bezoek Bekijk deze video »
Nieuws :
Terugblik op ramp MH17: Nederland een week lang in rouw

Vandaag (17 juli) is het vijf jaar geleden dat de vliegramp met de MH17 plaatsvond, waarbij 196 Nederlanders om het leven kwamen. RTL Nieuws blikt terug op de eerste week na de ramp, waarin Nederland in diepe rouw verkeerde.

Langzaam duidelijkheid
Op de dag zelf is goed te zien hoe er langzaam duidelijk wordt hoe groot de ramp voor de Nederlandse bevolking is: van 154 Nederlandse slachtoffers loopt het aantal steeds verder op. Het betekent dat het hele land een week lang in diepe rouw verkeert, maar dat er ook pijnlijke zaken aan het licht komen: de Oekraïense rebellen willen bijvoorbeeld niemand toelaten op de rampplek.

Bekijk de terugblik hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Terugblik op ramp MH17: Nederland een week lang in rouw of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV