Nijmeegse Vierdaagse maakt supporter Maria Engels emotioneel: "Is toch prachtig?"

Nijmeegse Vierdaagse maakt supporter Maria Engels emotioneel: "Is toch prachtig?"

Nijmeegse Vierdaagse maakt supporter Maria Engels emotioneel: "Is toch prachtig?" De Nijmeegse Vierdaagse is in volle gang, en Maria Engels is misschien wel de grootste supporter van de wandelaars. Ze wordt zelfs emotioneel als ze het over het Vierdaagsegevoel heeft: "Af en toe komen de tranen." Over de streep trekkenEngels moedigt de wandelaars al jaren aan en stelt soms alles in het werk om de wandelaars over de streep te trekken. Zo heeft ze samen met haar zoon eens iemand de laatste twee kilometer onder de schouders genomen, zodat die het tóch zou halen. "Het is zo machtig en mooi, de hele Vierdaagse," zegt een geëmotioneerde Engels. Bekijk het fragment hierboven. Nijmeegse Vierdaagse van start: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video » Nijmeegse Vierdaagse 11-jarige Yaël is de jongste deelnemer Bekijk deze video »
Nieuws :
Nijmeegse Vierdaagse maakt supporter Maria Engels emotioneel: "Is toch prachtig?"

De Nijmeegse Vierdaagse is in volle gang, en Maria Engels is misschien wel de grootste supporter van de wandelaars. Ze wordt zelfs emotioneel als ze het over het Vierdaagsegevoel heeft: "Af en toe komen de tranen."

Over de streep trekken
Engels moedigt de wandelaars al jaren aan en stelt soms alles in het werk om de wandelaars over de streep te trekken. Zo heeft ze samen met haar zoon eens iemand de laatste twee kilometer onder de schouders genomen, zodat die het tóch zou halen. "Het is zo machtig en mooi, de hele Vierdaagse," zegt een geëmotioneerde Engels.

Bekijk het fragment hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nijmeegse Vierdaagse maakt supporter Maria Engels emotioneel: "Is toch prachtig?" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV