Matthijs de Ligt bedankt Ajax-fans in prachtige video

Matthijs de Ligt bedankt Ajax-fans in prachtige video

Matthijs de Ligt bedankt Ajax-fans in prachtige video Vandaag is het echt zover: Matthijs de Ligt wordt gekeurd bij de Italiaanse topclub Juventus, waarna hij de overstap zal maken voor zo'n 75 miljoen euro. De verdediger is pas 19, maar heeft al veel prachtige momenten bij Ajax meegemaakt. Hij bedankt de club en fans in een prachtige video. Belangrijke goalsIn de video zijn een aantal van de belangrijkste goals van de jonge topverdediger te zien, zoals de winnende kopbal tegen zijn nieuwe club Juventus, in de kwartfinale van de Champions League. Ook speelde De Ligt op 17-jarige leeftijd al de Europa League-finale tegen Manchester United. In de video is duidelijk te horen hoe de supporters Ajax' lijflied 'Three Little Birds' van Bob Marley zingen. Bekijk de video hierboven. Matthijs de Ligt vertrekt voor 70 miljoen euro naar Juventus Bekijk deze video » Wat doet de transfer van Matthijs de Ligt met zijn liefdesleven? Bekijk deze video »
Voetbal :
Matthijs de Ligt bedankt Ajax-fans in prachtige video

Vandaag is het echt zover: Matthijs de Ligt wordt gekeurd bij de Italiaanse topclub Juventus, waarna hij de overstap zal maken voor zo'n 75 miljoen euro. De verdediger is pas 19, maar heeft al veel prachtige momenten bij Ajax meegemaakt. Hij bedankt de club en fans in een prachtige video.

Belangrijke goals
In de video zijn een aantal van de belangrijkste goals van de jonge topverdediger te zien, zoals de winnende kopbal tegen zijn nieuwe club Juventus, in de kwartfinale van de Champions League. Ook speelde De Ligt op 17-jarige leeftijd al de Europa League-finale tegen Manchester United. In de video is duidelijk te horen hoe de supporters Ajax' lijflied 'Three Little Birds' van Bob Marley zingen.

Bekijk de video hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Matthijs de Ligt bedankt Ajax-fans in prachtige video of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV