Thomas Dekker over de rondemissen in de Tour de France: "Ze zijn heel kil"

Thomas Dekker over de rondemissen in de Tour de France: "Ze zijn heel kil"

Thomas Dekker over de rondemissen in de Tour de France: "Ze zijn heel kil" Ze zijn onafscheidelijk: de wielersport en rondemissen. Na elke overwinning krijgt de etappewinnaar (en ook de mannen in leiderstruien) een bos bloemen en een paar kussen van de rondemissen. Volgens Thomas Dekker is dat het wel: "Ze zijn heel kil." ContractenVolgens de oud-wielrenner zijn de rondemissen allemaal gebonden aan contracten met de ASO (een internationale sportorganisatie), waarin onder meer staat dat ze geen contact mogen hebben met de renners. Dekker vertelt dat hij al sinds jonge leeftijd vaak twee wangzoenen kreeg van de rondemissen, maar: "Ik heb er nooit een vervolg aan gegeven." Helaas geen date voor Dekker, dus. Bekijk het hele fragment hierboven. Thomas Dekker heeft weleens gekoerst met een kater Bekijk deze video » Thomas Dekker noemt Alberto Contador de beste met wie hij ooit heeft gereden Bekijk deze video »
Wielrennen :
Thomas Dekker over de rondemissen in de Tour de France: "Ze zijn heel kil"

Ze zijn onafscheidelijk: de wielersport en rondemissen. Na elke overwinning krijgt de etappewinnaar (en ook de mannen in leiderstruien) een bos bloemen en een paar kussen van de rondemissen. Volgens Thomas Dekker is dat het wel: "Ze zijn heel kil."

Contracten
Volgens de oud-wielrenner zijn de rondemissen allemaal gebonden aan contracten met de ASO (een internationale sportorganisatie), waarin onder meer staat dat ze geen contact mogen hebben met de renners. Dekker vertelt dat hij al sinds jonge leeftijd vaak twee wangzoenen kreeg van de rondemissen, maar: "Ik heb er nooit een vervolg aan gegeven." Helaas geen date voor Dekker, dus.

Bekijk het hele fragment hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Thomas Dekker over de rondemissen in de Tour de France: "Ze zijn heel kil" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV