Samenvatting Nederland - Noorwegen (EK Vrouwen onder 19)

Samenvatting Nederland - Noorwegen (EK Vrouwen onder 19)

Samenvatting Nederland - Noorwegen (EK Vrouwen onder 19) Terwijl de 'grote' Oranjeleeuwinnen aan het bijkomen zijn van een zwaar wereldkampioenschap in Frankrijk, staat voor de vrouwen onder 19 het EK in Schotland op het programma. Dat toernooi is door de dames voortvarend begonnen: Noorwegen werd met maar liefst 5-0 opgerold. Nederland zit in groep A, waarin verder nog Frankrijk en Schotland zitten. Samenvatting Verenigde Staten - Nederland (Finale WK Vrouwenvoetbal) Bekijk deze video » Oranjeleeuwinnen blikken terug op fantastisch WK: "Ik ben een heel gelukkig mens" Bekijk deze video »
Voetbal :
Samenvatting Nederland - Noorwegen (EK Vrouwen onder 19)

Terwijl de 'grote' Oranjeleeuwinnen aan het bijkomen zijn van een zwaar wereldkampioenschap in Frankrijk, staat voor de vrouwen onder 19 het EK in Schotland op het programma. Dat toernooi is door de dames voortvarend begonnen: Noorwegen werd met maar liefst 5-0 opgerold. Nederland zit in groep A, waarin verder nog Frankrijk en Schotland zitten.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting Nederland - Noorwegen (EK Vrouwen onder 19) of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV