Gert Verhulst en zoon Viktor doken allebei het bed in met K3-zangeressen

Gert Verhulst en zoon Viktor doken allebei het bed in met K3-zangeressen

Gert Verhulst en zoon Viktor doken allebei het bed in met K3-zangeressen De familie Verhulst en de meidengroep K3, dat klikt wel. Vader Gert heeft relaties gehad met Karen Damen, uit de 'originele' K3, en Josje Huisman, die de groep later kwam versterken. Zoonlief Viktor, afgelopen maandag te gast in Zomer met Art, ging een relatie aan met Marthe De Pillecyn, lid van het 'nieuwe' K3. "Maar hij springt niet op alles wat los en vast zit," aldus Gert over zoon Viktor. Zomer met Art is elke werkdag om 22.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Zomer met Art terugkijken bij Gids.tv. Klaasje van K3 is verliefd op Gert Verhulst Bekijk deze video » Gert Verhulst: "Ik zie mijn zoon Viktor als een jongetje van vijf dat niks kan" Bekijk deze video » Johnny de Mol heeft volgens Gert Verhulst het geluk in België opgegroeid te zijn Bekijk deze video »
Talkshow :
Gert Verhulst en zoon Viktor doken allebei het bed in met K3-zangeressen

De familie Verhulst en de meidengroep K3, dat klikt wel. Vader Gert heeft relaties gehad met Karen Damen, uit de 'originele' K3, en Josje Huisman, die de groep later kwam versterken. Zoonlief Viktor, afgelopen maandag te gast in Zomer met Art, ging een relatie aan met Marthe De Pillecyn, lid van het 'nieuwe' K3. "Maar hij springt niet op alles wat los en vast zit," aldus Gert over zoon Viktor.

Zomer met Art is elke werkdag om 22.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Zomer met Art terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Gert Verhulst en zoon Viktor doken allebei het bed in met K3-zangeressen of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV