Code oranje op Corsica: enorme waterhoos raast langs kust

Code oranje op Corsica: enorme waterhoos raast langs kust

Code oranje op Corsica: enorme waterhoos raast langs kust Waar het Franse eiland Corsica halverwege mei nog te maken kreeg met zware sneeuwbuien, doet zich nu een ander bijzonder weerfenomeen voor op het eiland. Op de indrukwekkende beelden hierboven is te zien hoe een enorme waterhoos langs de Corsicaanse kust raast. Er werd code oranje afgegeven. Noodweer boven Nederland: een compilatie van de stormbeelden Bekijk deze video » Tornado Rheden zorgt voor ravage en veel schade Bekijk deze video »
Buitenland :

Waar het Franse eiland Corsica halverwege mei nog te maken kreeg met zware sneeuwbuien, doet zich nu een ander bijzonder weerfenomeen voor op het eiland. Op de indrukwekkende beelden hierboven is te zien hoe een enorme waterhoos langs de Corsicaanse kust raast. Er werd code oranje afgegeven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Code oranje op Corsica: enorme waterhoos raast langs kust of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: sneeuw, oranje, corsica, code_oranje, kust, waterhoos, video, eiland, pak

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.