Documentaire MH17: "De appgroep klapte uit elkaar toen we hoorden van overlijden"

Documentaire MH17: "De appgroep klapte uit elkaar toen we hoorden van overlijden"

Documentaire MH17: "De appgroep klapte uit elkaar toen we hoorden van overlijden" In de documentaire De oorlog is Oud Ade binnengekomen, vijf jaar na MH17 vertellen nabestaanden van een jong stel uit het Zuid-Hollandse dorpje over hun leven na de ramp. Toen het voetbalteam van de man erachter kwam, "klapte de appgroep uit elkaar". Slechte voetballerBinnen het voetbalteam waar hij in speelde had slachtoffer Erik van der Poel een bijnaam: Pietertje, naar de reclame van Calvé. Het kwam omdat hij eigenlijk een hele slechte voetballer was. Als één van Eriks vrienden erover vertelt, krijgt hij het nog steeds moeilijk. De documentaire De oorlog is Oud Ade binnengekomen, vijf jaar na MH17 vanavond (17 juli) om 21.10 uur uitgezonden op NPO 2. MH17-nabestaande Dammes van der Poel kreeg hele dorp op bezoek Bekijk deze video » Terugblik op ramp MH17: Nederland een week lang in rouw Bekijk deze video »
TV :
Documentaire MH17: "De appgroep klapte uit elkaar toen we hoorden van overlijden"

In de documentaire De oorlog is Oud Ade binnengekomen, vijf jaar na MH17 vertellen nabestaanden van een jong stel uit het Zuid-Hollandse dorpje over hun leven na de ramp. Toen het voetbalteam van de man erachter kwam, "klapte de appgroep uit elkaar".

Slechte voetballer
Binnen het voetbalteam waar hij in speelde had slachtoffer Erik van der Poel een bijnaam: Pietertje, naar de reclame van Calvé. Het kwam omdat hij eigenlijk een hele slechte voetballer was. Als één van Eriks vrienden erover vertelt, krijgt hij het nog steeds moeilijk.

De documentaire De oorlog is Oud Ade binnengekomen, vijf jaar na MH17 vanavond (17 juli) om 21.10 uur uitgezonden op NPO 2.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Documentaire MH17: "De appgroep klapte uit elkaar toen we hoorden van overlijden" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV