Bekijk de herdenking van de slachtoffers vliegramp MH17

Bekijk de herdenking van de slachtoffers vliegramp MH17

Bekijk de herdenking van de slachtoffers vliegramp MH17 Bij het Nationale Monument MH17 is de vliegramp met de vlucht vanmiddag (17 juli) herdacht. Het toestel werd vandaag precies 5 jaar geleden uit de lucht geschoten boven het oosten van Oekraïne. Tijdens de herdenking werden de namen van de 298 slachtoffers voorgelezen en hield premier Rutte een toespraak, waarin hij verwees naar de houding van Rusland. MH17-nabestaande Dammes van der Poel kreeg hele dorp op bezoek Bekijk deze video » Terugblik op ramp MH17: Nederland een week lang in rouw Bekijk deze video » Documentaire MH17: "De appgroep klapte uit elkaar toen we hoorden van overlijden" Bekijk deze video »
Nieuws :
Bekijk de herdenking van de slachtoffers vliegramp MH17

Bij het Nationale Monument MH17 is de vliegramp met de vlucht vanmiddag (17 juli) herdacht. Het toestel werd vandaag precies 5 jaar geleden uit de lucht geschoten boven het oosten van Oekraïne. Tijdens de herdenking werden de namen van de 298 slachtoffers voorgelezen en hield premier Rutte een toespraak, waarin hij verwees naar de houding van Rusland.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Bekijk de herdenking van de slachtoffers vliegramp MH17 of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV