Samenvatting etappe 11 Tour de France 2019

Samenvatting etappe 11 Tour de France 2019

Samenvatting etappe 11 Tour de France 2019 Vandaag stond de voorlopig laatste sprintetappe van de Tour de France 2019 op het programma. Een grote kans dus voor de Nederlandse ploeg Jumbo Visma, die tot nu toe bijna onverslaanbaar was op dit onderdeel. En het lukte Dylan Groenewegen ook bijna om de rit te winnen. Nadat Mike Teunissen Groenewegen goed (maar vroeg) afzette, wist Caleb Ewan uit het wiel van Groenewegen te ontsnappen en een halve wiellengte eerder over de finish te komen. Bekijk alles over de Tour de France 2019. Thomas Dekker over de rondemissen in de Tour de France: "Ze zijn heel kil" Bekijk deze video » Caleb Ewan wint 11e etappe Tour de France 2019 Bekijk deze video »
Wielrennen :
Samenvatting etappe 11 Tour de France 2019

Vandaag stond de voorlopig laatste sprintetappe van de Tour de France 2019 op het programma. Een grote kans dus voor de Nederlandse ploeg Jumbo Visma, die tot nu toe bijna onverslaanbaar was op dit onderdeel.

En het lukte Dylan Groenewegen ook bijna om de rit te winnen. Nadat Mike Teunissen Groenewegen goed (maar vroeg) afzette, wist Caleb Ewan uit het wiel van Groenewegen te ontsnappen en een halve wiellengte eerder over de finish te komen.

Bekijk alles over de Tour de France 2019.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting etappe 11 Tour de France 2019 of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV