Dotan geeft eerste tv-interview sinds terugkeer in muziek

Dotan geeft eerste tv-interview sinds terugkeer in muziek

Dotan geeft eerste tv-interview sinds terugkeer in muziek Dotan geeft zijn eerste televisieinterview sinds de terugkeer in de muziekscene in het reisprogramma van Johnny de Mol. De twee reizen samen naar IJsland. Bij de talkshow Zomer met Art is Johnny de Mol te gast. Hij blikt vooruit op zijn gesprekken met Dotan: "Ik hoop dat hij lekker veel te zeggen heeft." Volg hier alles rond Dotan. Dotan maakt comeback: bekijk hier zijn nieuwe video Numb Bekijk deze video » Dotan zegt eindelijk in het openbaar dat hij domme fouten heeft gemaakt Bekijk deze video »
TV :
Dotan geeft eerste tv-interview sinds terugkeer in muziek

Dotan geeft zijn eerste televisieinterview sinds de terugkeer in de muziekscene in het reisprogramma van Johnny de Mol. De twee reizen samen naar IJsland.

Bij de talkshow Zomer met Art is Johnny de Mol te gast. Hij blikt vooruit op zijn gesprekken met Dotan: "Ik hoop dat hij lekker veel te zeggen heeft."

Volg hier alles rond Dotan.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Dotan geeft eerste tv-interview sinds terugkeer in muziek of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV