René van der Gijp dronk coctailtje met Aad de Mos: "Dan ben je de lul"

René van der Gijp dronk coctailtje met Aad de Mos: "Dan ben je de lul"

René van der Gijp dronk coctailtje met Aad de Mos: "Dan ben je de lul" René van der Gijp is bekend om zijn sterke verhalen. Hij lijkt er nu een goudmijntje bij te hebben: Tijdens de wedstrijd tussen Feyenoord en Panantinaikos vanavond vertelt hij over zijn avontuur op Ibiza met niemand minder dan Aad de Mos! René van der Gijp geeft theatervoorstelling: "We hebben niks voorbereid" Bekijk deze video » Beschonken Wilfred Genee zingt live karaoke op de radio Bekijk deze video »
Voetbal :

René van der Gijp is bekend om zijn sterke verhalen. Hij lijkt er nu een goudmijntje bij te hebben: Tijdens de wedstrijd tussen Feyenoord en Panantinaikos vanavond vertelt hij over zijn avontuur op Ibiza met niemand minder dan Aad de Mos!

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op René van der Gijp dronk coctailtje met Aad de Mos: "Dan ben je de lul" of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: wedstrijd, aad de mos, Feyenoord, ibiza, René van der Gijp, avontuur, video, mos, Sterke verhalen

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.