René van der Gijp over PSV en Berghuis: "Moet je niet doen"

René van der Gijp over PSV en Berghuis: "Moet je niet doen"

René van der Gijp over PSV en Berghuis: "Moet je niet doen" René van de Gijp is vanavond natuurlijk extra kritisch op Steven Berghuis, de man die al een aantal dagen in verband wordt gebracht met PSV. "Het is een goede speler, heeft een goede trap. Een prima subtopper." Als René echter de som van 20 miljoen hoort? "Nee, joh. Moet je niet doen. Moet je echt even verder kijken." Bekijk hier alles over PSV René van der Gijp ergert zich kapot aan Feyenoorders Bekijk deze video » Jens Toornstra over eventueel vertrek Steven Berghuis Bekijk deze video »
Voetbal :
René van der Gijp over PSV en Berghuis: "Moet je niet doen"

René van de Gijp is vanavond natuurlijk extra kritisch op Steven Berghuis, de man die al een aantal dagen in verband wordt gebracht met PSV. "Het is een goede speler, heeft een goede trap. Een prima subtopper." Als René echter de som van 20 miljoen hoort? "Nee, joh. Moet je niet doen. Moet je echt even verder kijken."

Bekijk hier alles over PSV

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op René van der Gijp over PSV en Berghuis: "Moet je niet doen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV