René van der Gijp na Feyenoord - Panathinaikos: "Wat een zaadpartij!"

René van der Gijp na Feyenoord - Panathinaikos: "Wat een zaadpartij!"

René van der Gijp na Feyenoord - Panathinaikos: "Wat een zaadpartij!" De mannen bij Veronica waren niet blij na het zien van de wedstrijd tussen Feyenoord en Panathinaikos vanavond. René van der Gijp verwoord het duidelijk: "Het was gewoon een zaadpartij. Misschien leuk om te spelen op Varkenoord, veld 3, zonder publiek. Maar niet hier, en al helemaal niet als het uitgezonden wordt." Bekijk hier alles over Feyenoord. René van der Gijp over titelkansen Feyenoord: "Gaat niet gebeuren" Bekijk deze video » Erik Botteghin na Feyenoord - Panathinaikos: "Een beetje een vertekend beeld, die 0-3" Bekijk deze video »
Voetbal :
René van der Gijp na Feyenoord - Panathinaikos: "Wat een zaadpartij!"

De mannen bij Veronica waren niet blij na het zien van de wedstrijd tussen Feyenoord en Panathinaikos vanavond. René van der Gijp verwoord het duidelijk: "Het was gewoon een zaadpartij. Misschien leuk om te spelen op Varkenoord, veld 3, zonder publiek. Maar niet hier, en al helemaal niet als het uitgezonden wordt."

Bekijk hier alles over Feyenoord.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op René van der Gijp na Feyenoord - Panathinaikos: "Wat een zaadpartij!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV