Bram Krikke bezig met opname nieuwe zomersingle

Bram Krikke bezig met opname nieuwe zomersingle

Bram Krikke bezig met opname nieuwe zomersingle Samen met Marcel Fisser is radio-dj Bram Krikke bezig met de opnames van een nieuwe zomersingle. Marcel Fisser werkte onder andere aan zomerhits als Viva Hollandia, Leef, Rosanne en Je Ben Zo. Bij het item van Zomer met Art is het de beurt aan Bram. Bekijk de beelden van Brams zomerhit hierboven. Bekijk ook Ongeneeslijk zieke Soufiane Elazizi vertelt zijn heftige verhaal in Zomer met Art Bekijk deze video » Vriendschap vijf jaar na MH17-ramp: 'Hij is de laatste die mijn man levend heeft gezien' Bekijk deze video »
TV :

Samen met Marcel Fisser is radio-dj Bram Krikke bezig met de opnames van een nieuwe zomersingle. Marcel Fisser werkte onder andere aan zomerhits als Viva Hollandia, Leef, Rosanne en Je Ben Zo. Bij het item van Zomer met Art is het de beurt aan Bram.

Bekijk de beelden van Brams zomerhit hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bram Krikke bezig met opname nieuwe zomersingle of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: radio, zomer, zomerhit, rosanne, opnames, viva, video, zomerhits, opname, leef, radio-dj, zomer met art, bram krikke

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.