Mart Smeets over de regie van Tour de France: 'Alles is nep'

Mart Smeets over de regie van Tour de France: 'Alles is nep'

De Tour de France regelt jaarlijks zijn eigen regie en cameraploegen. Dat resulteert in redelijk saai werk voor de commentatoren, vertelt Mart Smeets bij Jinek. ,,Je zit in een hokje en om de twee uur komt er eens iemand naast je staan om een bakje koffie te brengen", vertelt Smeets. Ook de regie laat wat te wensen over volgens Smeets. ,,Als je langs een weiland gaat, wordt er door een geluidstechnicus een loeiende koe ingestart.

Mart Smeets over de regie van Tour de France: 'Alles is nep' De Tour de France regelt jaarlijks zijn eigen regie en cameraploegen. Dat resulteert in redelijk saai werk voor de commentatoren, vertelt Mart Smeets bij Jinek. ,,Je zit in een hokje en om de twee uur komt er eens iemand naast je staan om een bakje koffie te brengen", vertelt Smeets. Ook de regie laat wat te wensen over volgens Smeets. ,,Als je langs een weiland gaat, wordt er door een geluidstechnicus een loeiende koe ingestart. Bekijk ook Caleb Ewan wint 11e etappe Tour de France 2019 Bekijk deze video » Samenvatting etappe 11 Tour de France 2019 Bekijk deze video »
Talkshow :
Mart Smeets over de regie van Tour de France: 'Alles is nep'
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Mart Smeets over de regie van Tour de France: 'Alles is nep' of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV